пʼятниця, 10 березня 2017 15:14

Які продукти не можна їсти жінкам після 30 років
5

З віком у всіх людей змінюється обмін речовин. Особливо ніжно на ці зміни реагує жіночий організм. Щоб не мати важкості, проблем зі шлунком та шкірою, варто переглянути щоденний раціон. Їсти побільше поживних і корисних продуктів, які будуть боротися зі старінням.

Про це пише видання My Domaine.

Білий хліб і цукор

Автор: Ukr.Media
  шкідливі продукти
шкідливі продукти

Після 30 років варто зменшити вживання цукру.

Експерт по правильному харчуванню Ліза Девіс говорить, що цукор - головний ворог молодості. Він сприяє запаленню, пошкоджує волокна колагену і еластину, які зберігають шкіру пружною і еластичною.

Вона також підкреслює, що слід обмежити споживання білого хліба, який не несе ніякої користі для організму.

Дієтичні напої

Автор: ogo.ua
  шкідливі продукти
шкідливі продукти

Дієтичні напої дуже шкідливі для здоров'я. За словами дієтолога і шеф-кухаря Тріс Вільямс, саме дієтичні напої є головним ворогом жінки після 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 соків для швидкого схуднення

Вони викликають рак та змушують організм відчувати стрес. Вживаючи такий напій, мозок сприймає його, як солодкий, а потім виробляє інсулін, щоб переробити цукор, якого насправді немає.

Приправи і соуси

Автор: kulina.ru
  шкідливі продукти
шкідливі продукти

Дієтологи і дерматологи радять не їсти кетчуп і майонез. Також прискіпливіше вибирати приправи. У них часто додають підсилювачі смаку і штучні ароматизатори, які шкодять здоров'ю.

Експерти рекомендують замінити соуси і приправи натуральними спеціями. Корисними є кмин та куркума. Вони є протизапальними і покращують травлення.

Макаронні вироби

Автор: KakOtvet.com
  шкідливі продукти
шкідливі продукти

Експерт по здоровому харчуванню Ліана Вернер-Грей стверджує, що після 30 років жінкам потрібно скоротити споживання глютену, тому повністю виключити макаронні вироби.

Готові кондитерські вироби

Автор: lera_korf - LiveJournal
  шкідливі продукти
шкідливі продукти

Від магазинних кондитерських виробів треба відмовитися всім, хто піклується про своє здоров'я. У них містяться транс-жири, які поступово старять організм.

Зараз ви читаєте новину «Які продукти не можна їсти жінкам після 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі