середа, 06 березня 2019 05:28

Як весняна депресія впливає на шкіру

Як весняна депресія впливає на шкіру
У будь-яку пору потрібно доглядати за шкірою

Щоб весна принесла тільки позитивні наслідки для шкіри, потрібно робити тонік, маски, користуватися зволожуючими засобами та травами.
Для того, щоб приготувати тонік, потрібно взяти чайну ложку листя зеленого чаю і залити склянкою окропу, накрити кришкою і залишити на ніч.
Для шкіри навколо очей зробіть експрес компрес. Для цього замочити ватні диски тоніком із зеленого чаю і накласти на повіки. Зняти через 15 хвилин.
Ще один тонізуючий засіб – косметичний лід. Для цього візьміть різноманітні трави. По одній чайній ложці трав насипте в ємність та залийте окропом. З ранку кілька секунд розітріть його в руках, щоб він трохи відтанув, і протріть обличчя по масажних лініях, радить ukr.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що може змінитися для аптечного бізнесу

Зволожуючі засоби можна замінити оливковою олією.
Робіть маски для обличчя. Візьміть 100 г меду, 100 г рослинного масла, 2 жовтки - добре розмішайте і підігрійте. Тримати маску потрібно 5-7 хвилин.

Чоловікам також потрібно доглядати за шкірою. Для цього потрібно очистити шкіру обличчя вранці перед процесом гоління і ввечері перед сном. При цьому використовувати потрібно мило без лаурилсульфат, очищаючі протизапальні тоніки або м'яке зволожуючий молочко. Зволожувати або живити шкіриу ввечері та робити глибоке очищення раз на тиждень за допомогою скрабу чи пілінгу.

Зараз ви читаєте новину «Як весняна депресія впливає на шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі