вівторок, 16 серпня 2016 14:13

Як перегляд порно впливає на потенцію 20-річних

Як перегляд порно впливає на потенцію 20-річних
Фото: grippa-net.net

Проблеми з сексуальним здоров'ям зараз часто зустрічаються і в молодих людей. Причиною є захоплення онлайн-порнографією, попереджає відомий британський фахівець з психосексуальной терапії Анджела Грегорі.

Число чоловіків у 20 років, які страждають від еректильної дисфункції, в останні роки дуже зростає. Вчена переконана, що це через зростаючу залежність від перегляду порнографії в інтернеті.

"В останні 5 років йде зростання числа молодих людей, яких присилають до нас", - розповіла Анджела Грегорі. -Раніше чоловіки, яких відправляли в нашу клініку через еректильну дисфункцію, були старшими. Їх проблеми були пов'язані з діабетом, розсіяним склерозом і серцево-судинними захворюваннями".

Читайте також: Штучні груди підвищують ризик раку грудей в 10 разів

За її словами, тепер на психосексуальную терапію надходять молоді люди, у яких немає очевидних проблем зі здоров'ям.

Згідно з дослідженням, проведеним в США в 2014 році, майже половина опитаних молодих людей у ​​віці 18-29 років вперше зіткнулася з порнографією, коли їм ще не було 13. У 2008 році про аналогічний досвід заявляли лише 13% опитаних.

Зараз ви читаєте новину «Як перегляд порно впливає на потенцію 20-річних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі