середа, 20 вересня 2017 05:28

5 звичок, які допоможуть схуднути на сидячій роботі

5 звичок, які допоможуть схуднути на сидячій роботі
На роботі варто користуватися еспандером, гантелею або тенісним м'ячем. Фото: Журнал ЯЛО

Науковці запевняють, що сидячий спосіб життя призводить до набору зайвої ваги. Але багато сучасних професій — малорухливі. Щоб не повніти на такій роботі, достатньо ввести 5 корисних звичок.

Про це повідомив журнал "Сosmo".

Прокидатися раніше. Якщо зайву годину приділити не сну, а ранковій пробіжці, калорії не відкладатимуться на тілі. Саме так вчиняє дизайнерка Вікторія Бекхем. Вранці вона йде у спортзал, і лише потім будить родину.

Пити зелений чай. Його варто вживати не менше 3 разів на добу. Щоб на роботі чай завжди був теплим та приємним, можна придбати термопляшку. Аби схуднути, з чаєм не можна їсти "щось смачненьке".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 міфів здорового харчування
Харчуватися 5 разів. Це мають бути повноцінні прийоми їжі з порахованою калорійністю. Варто забути про снеки та інші некорисні перекуси.

Принести на роботу міні-тренажер. Активність витрачає калорії. Тому варто мати на офісному столі еспандер, тенісний м'яч або гантелю. Короткі вправи допоможуть позбутися не тільки зайвої енергії, а й негативних емоцій.

Ходити пішки. Можна встановити програму-крокомір на телефоні і контролювати власну пішохідну дистанцію. 2 тис. кроків спалюють 300 калорій.

Науковці з'ясували, що запах м'яти допомагає жінкам контролювати апетит і худнути. При цьому можна не змінювати свій щоденний раціон.

Зараз ви читаєте новину «5 звичок, які допоможуть схуднути на сидячій роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі