субота, 21 квітня 2018 05:28

5 продуктів, які згубно впливають на фігуру

5 продуктів, які згубно впливають на фігуру
Всі хочуть влітку виглядати ідеально. Фото gs.fm

Дослідження дієтологів підтверджують, що спортивна фігура - результат не тільки регулярних фізичних вправ, але і правильної дієти. Виявилось, що зайві кілограми в області живота не залежать від способу життя, а від продуктів, які постійно споживаєте.

Сир

За словами вчених, молочні продукти не потрібно повністю виключити з раціону, адже вони забезпечують організм білком і кальцієм. Головне - уникати оброблених плавлених сирів і сирів з добавками, і замінити їх невеликими порціями натурального сиру.

Солодкі газовані напої

Газовані напої містять велику кількість штучних цукрів і кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози. Згідно з дослідженням, велика кількість фруктози в раціоні призводить до набору ваги в області талії і живота. Дієтологи наголошують на тому, що вживання газованих напоїв в рази знижує ефективність навіть суворої дієти і регулярних фізичних вправ.

Оброблене м'ясо

Оброблені м'ясні продукти, такі як бекон і сосиски, містять насичені жири, які не тільки заважають схуднути, але і провокують набір ваги - особливо в проблемних зонах. Про це повідомляють провідні дієтологи і медики, рекомендуючи замінити оброблені м'ясні продукти відвареним м'ясом.

Хліб, навіть в невеликих кількостях

Хлібобулочні вироби абсолютно несумісні зі стрункою фігурою і цей факт підтверджують дослідження вчених. Хліб з м'яких сортів пшениці містить шкідливі для нашої талії вуглеводи, тому слід замінити ваш улюблений ранковий тост на щось більш корисне - наприклад, невеликий шматочок хліба з борошна грубого помелу і житнього борошна, який не тільки допомагає в перетравленні їжі, але і перешкоджає появі жирових відкладень в області стегон і живота. Однак пам'ятайте, що сучасні виробники хліба додають у свою продукцію різні консерванти, щоб випічка довше залишалася м'якою, і вони згодом також негативно впливають на фігуру і знижують ефективність здорової дієти.

Алкоголь

Американські вчені з університету штату Нью-Йорк у Буффало провели дослідження, яке тривало 30 днів і показало, як вживання алкоголю впливає на відкладення жиру в області живота. В результаті з'ясувалося, що ті учасники наукового експерименту, які вживали велику кількість спиртних напоїв, навіть якщо це було максимум один раз в тиждень, в результаті набирали більше зайвої ваги в області живота ніж ті, хто вживав алкоголь частіше, але в менших кількостях. Таким чином, вчені встановили, що більш регулярне вживання алкоголю, але в помірних кількостях, надає на розмір живота людини менше негативного впливу. Медики рекомендують обмежитися одним невеликим келихом червоного сухого вина і уникати вживання алкоголю у великій кількості - навіть рідко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 5 звичайних продуктів, які нормалізують тиск.

Співачка Мерайя Кері помітно додала у вазі - про це пишуть не тільки ЗМІ, а й шанувальники зірки в соціальних мережах. Спорт і дієта Мерайю не влаштували, тому співачка зважилася на операцію зі зменшення шлунку.

Зараз ви читаєте новину «5 продуктів, які згубно впливають на фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі