понеділок, 10 грудня 2012 07:00

Травами від простатиту знімають болі

Більшість чоловіків живуть у стресі, зловживають спиртним, цигарками. Харчуванню особливої уваги не приділяють. Клопоти, переживання, невпевненість у завтрашньому дні лише збільшують ризик втратити здоров'я.

— Тільки з появою серйозних недуг людина починає замислюватися про своє здоров'я й намагається повернути втрачене, — говорить відома травниця Тетяна Радіонова. — Наприклад, простатит розвивається поступово, весь час ускладнюється до серйозних запальних процесів. Триває роками або й десятиріччями. На початку недуги симптоми незначні, й чоловіки не звертаються до лікаря. Щось кольнуло, з'явилися неприємні відчуття під час сечовипускання, біль у промежині.

Існують багато способів полегшити перебіг простатиту. Для відновлення й посилення статевих функцій травниця рекомендує "Еліксир молодості для чоловіків".

— Для зменшення симптомів недуги рекомендую пити бальзам і змащувати кремом задній прохід. Препарати я роблю  із лікарських трав та коріння. Вони полегшують і нормалізують сечовипускання. Минає неповне й ускладнене випорожнення. Минає біль у яєчках, паху, попереку.

Тетяна Павлівна пропонує засоби від різних недуг, які готує за старовинною рецептурою сімейної династії травників, перевіреною понад століттям. Вони не є лікарськими засобами, але допомогають при різних захворюваннях. Нешкідливі, не містять гормонів чи антибіотиків, не спричиняють звикання. Чудовий результат — ваше здоров'я безцінне!

Звернутися до Тетяни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Травами від простатиту знімають болі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі