пʼятниця, 19 жовтня 2018 05:06

Ортоплазма лікує суглоби без медикаментів

Автор: WWW.GEOPOLISGROUP.RU
  Ортоплазма повністю безпечна, її роблять одноразовими інструментами. Процедура не викликає алергій і побічних реакцій
Ортоплазма повністю безпечна, її роблять одноразовими інструментами. Процедура не викликає алергій і побічних реакцій

— Частий ниючий біль у суглобах або хребті може сковувати рухи й знижувати якість життя. Сьогодні проблеми опорно-рухового апарату мають не лише літні люди, а й молодь.

Ортоплазма — одна з небагатьох процедур на сьогоднішній день, що дозволяє відновити опорно-руховий апарат, усунути больовий синдром і яку можна застосовувати з 16 років, — каже 36-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазму призначають при артрозах, артритах, повільному зрощенні переломів, остеохондрозі, пошкодженні м'язів і зв'язок, міжхребцевій грижі, п'ятковій шпорі. Речовина, яку вводять у проблемну ділянку, насичена тромбоцитами. Це природний білок людини, який стимулює відновлення тканин.

— Із венозної крові хворого виділяємо плазму. Під контролем ультразвукового апарату вводимо її в суглоб. Після першого уколу організм починає відновлювати сам себе. Після трьох-п'яти ін'єкцій настає тривалий лікувальний ефект. У зоні ураження розростаються судини, покращується кровообіг і кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, зникають набряки й біль.

Процедуру проводять у кілька етапів, з інтервалом у 3–10 днів. Кількість введеної плазми і місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально. За тяжких форм захворювань через деякий час курс повторюють.

Ортоплазма повністю безпечна, її роблять стерильними одноразовими інструментами. Процедура не викликає алергій і побічних реакцій. Її можна застосовувати окремо чи в комплексі з іншими лікувальними методиками. За останній рік більш як тисяча полтавців вилікували спину та суглоби завдяки цій процедурі.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70

Із послугами медзакладу можна ­ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма лікує суглоби без медикаментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі