вівторок, 08 грудня 2015 06:10

Мийка повітря затримує алергени й віруси

Автор: ФОТО надане представниками компанії ”Вента”
  Мийку повітря ставлять на підлогу. Працює цілодобово. Очищує все повітря в кімнаті
Мийку повітря ставлять на підлогу. Працює цілодобово. Очищує все повітря в кімнаті

— Минулої зими сім'я двічі перехворіла на застуду, потім — на грип. Спочатку захворіла я, тоді син і донька, згодом чоловік. Від нього ми з сином знову підхопили вірус, — каже 32-річна Олена Гвоздь із Житомира. — Три тижні всі сиділи вдома й лікувалися.

Провітрювання квартири та щоденне вологе прибирання не допомогло в боротьбі з вірусами. Тому подружжя за порадою лікаря придбало зволожувач повітря.

— Купили мийку "Вента", поставили у великій кімнаті, де окрім опалення є ще й камін. Нежить, який лікувала краплями понад тиждень, минув за два дні. Малі перестали кашляти, — продовжує Олена. — Цієї осені ми придбали ще один зволожувач, спеціально для дитячої кімнати. В школі й садочку інші діти постійно хворіють. А мої, відколи надворі холодно й вмикаємо опалення, не хворіли ще жодного разу.

Від сухого повітря пересихають слизові оболонки носа, які мали б утримувати інфекцію на вході в організм.

— Мийка очищує і зволожує повітря, — розповідає Ірина Коляда з "Вента-центру Юкрейн". — Вимиває з нього віруси й алергени. Зволожує до рекомендованого лікарями рівня — 40–60 відсотків. Повітря стає комфортним для людини, але не для мікробів. Якби в дитячих садках і школах встановлювали зволожувачі, то епідемії грипу вдалося б уникнути.

Для кращого очищення повітря в мийку додають гігієнічну добавку, яку використовують під час епідемії грипу.

— Це розчин, який заливають у піддон разом із водою. Містить речовини, які запобігають росту бактерій і мікроорганізмів, затримують алергени. Всі компоненти, що входять до гігієничної добавки, застосовуються для очищення плавальних басейнів. Її використовують у лікарнях, старих будівлях, дитячих садках. Люди з побутовими алергіями користуються добавкою влітку і взимку. Відпрацьована рідина не шкодить природі. Її можна без побоювання зливати в каналізацію.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами: 0(57) 752 72 72, 0(44) 537 14 47, а також на сайтi:

www.venta.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Мийка повітря затримує алергени й віруси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі