понеділок, 29 січня 2018 05:05

Коли кліщ демодекс розмножується, він отруює організм господаря

  Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами своєї сімейної династії травників
Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами своєї сімейної династії травників

— Обличчя було червоне і в прищах. Пробувала їх тиснути, але ставало гірше. Аналіз показав страшний діагноз — демодекоз, — каже 39-річна Наталія Боярська з Житомира.

— Попередили, що можу заразити всю сім'ю, — продовжує. — Злякалася. Аптечні бовтанки і мазі не допомагали. В якійсь газеті дізналася про відому травницю Тетяну Павлівну Радіонову. Всі хвалять книжку "Встань над болем своїм". Захоплюються дією її трав'яних цілющих засобів. Вони допомогли й мені вигнати кліща демодекса з обличчя.

— Багато хто питає себе, як заразився демодекозом і чи передається цей кліщ, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — 90 відсотків населення планети мають цього кліща. Але він проявляється не у всіх. Це пов'язано зі станом імунітету. Коли він слабне, кліщ може почати активно розмножуватися. Отруює організм господаря. При тісному контакті — небезпечний і для близьких. За 20 днів він помирає й починає розкладатися. Уражає шкіру обличчя, волосистої частини голови, чола, повік. Якщо вчасно не вжити заходів, будуть серйозні ускладнення. Вони підкосять ваше здоров'я. Замовляйте в мене натуральний комплекс від демодекозу на травах. Він ефективно допоможе подолати кліща демодекса.

Від демодекозу я роблю протирання і мазь на травах, збір із цілющих трав і коренів. Поліпшення помітні на третій-четвертий день. Мій натуральний трав'яний комплекс виготовлений за старовинною сімейною рецептурою. Не має негативних побічних дій. Головне — виконувати всі рекомендації і закріпити результат. Тоді ви забудете про кліща демодекса назавжди. Свої засоби я висилаю поштою. Багато корисної інформації ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить моїх засобів від демодекозу, але хто поінформований, той озброєний. Замовляйте натуральні трав'яні засоби від демодекозу, а також книжку "Встань над болем своїм" у мене.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами ­своєї сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі і дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити її засоби і книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Коли кліщ демодекс розмножується, він отруює організм господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі