середа, 14 грудня 2011 06:45

Груди збільшують пивними дріжджами

Груди збільшують пивними дріжджами

Харків'янка Юлія Богданова, 25 років, пробує збільшити груди без операції. За рік поправилася на 5 кг, накачала м'язи рук.

— Маю нульовий розмір, навіть білизну не можу підібрати, бо важко таку малу знайти. Хлопці на мене не дивляться, а я заміж хочу. Улітку на пляжі комплексую, бо в купальнику без чашок зовсім пласка.

Побачила в телемагазині рекламу вібромасажеру, який збільшує груди до третього розміру. Гінеколог відрадила купувати прилад.

— Насправді вібрація не сприяє скороченню м'язів. Не можна користуватися масажером, якщо є мастопатія, можна спровокувати появу кісти і пухлин, — каже столичний консультант з онкології Інна Володарська, 35 років.

Юлія віджимається від підлоги і масажує груди руками. Використовує масажну олію та дитячий крем. Кладе долоні на груди, водить по колу по 50 разів в обидва боки. Робить вправи двічі на день.

— В інтернеті читала, що груди збільшаться, якщо також приймати протизаплідні таблетки. Попробувала їх пити і поправилася на 3 кілограми за місяць. Груди збільшилися на розмір, зате й на животі наросло. Тепер роблю вправи для талії та стегон.

Столичний акушер-гінеколог 30-річний Олександр Микитюк пояснює, що гормональні препарати допомагають тимчасово.

— Груди швидко збільшуються на один чи 1,5 розміру. Але в цей час в організмі затримується рідина, через яку розвивається варикозне розширення вен, порушується функція печінки. Коли дія препарату закінчується, груди повертаються до попереднього розміру. А шкода від ліків на інші органи залишається.

Столичний гастроентеролог 50-річний Юрій Кійченко худорлявим жінкам радить додавати до їжі три ложки пивних дріжджів на день.

— Пацієнтка була худа, як олівець. Хотіла поправитися. Порадив їй дріжджі. У пивних, як і в пиві, є фітоестрогени — відповідники жіночих статевих гормонів. Вони сприяють відкладенню жиру на грудях. Застерігаю жінок, що від пивних дріжджів вони збільшаться у стегнах та животі також, а не лише у грудях. Бюст можна змінити на розмір від того, який закладений природою. Від пива груди ростуть також і в чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Груди збільшують пивними дріжджами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі