пʼятниця, 09 грудня 2011 06:30

Чоловікам після 35 раз на рік необхідно відвідувати уролога

Останнім часом урологічні хвороби значно "помолодшали". Нікого вже не дивує, коли сексуальні проблеми турбують молодь. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, на хронічний простатит страждають до 70% чоловіків дітородного віку.

— До категорії ризику потрапляють насамперед ті, хто з офісного крісла пересідає в авто, а після нього в крісло перед телевізором, — розповідає Вячеслав Скоробогатий, директор медичної клініки "МедЦентрСервіс". — Малорухливий сидячий спосіб життя, нерегулярні статеві стосунки сприяють венозному застою в тазових органах чоловіків. Це створює сприятливі умови для розвитку інфекції в простаті. Крім того, застійним процесам дають "зелене світло" такі недуги, як варикозне розширення вен на ногах, геморой та запори, що теж часто трапляються в офісних працівників.

Першими сигналами, які мають спонукати звернутися до уролога, є часте сечовипускання, різі при цьому, нічні позиви до туалету.

— Якщо простатит протікає на тлі інфекцій, що передаються статевим шляхом, це насамперед хламідіоз, уреаплазмоз, можуть турбувати виділення з уретри, — пояснює Вячеслав Цезарович.— Серед сексуальних порушень помітними є зниження статевого потягу та ерекції, прискорене сім'явиверження, збільшення тривалості періодів відновлення між статевими актами, стертість оргазму.

Фахівець радить усім чоловікам після 35 раз на рік обов'язково проходити профілактичний огляд в уролога, навіть якщо вони почуваються добре. Якщо ж є прояви хвороби, відвідати лікаря слід негайно.

— Останнім часом дедалі частіше під час огляду виявляють рак простати. На початкових стадіях він протікає безсимптомно. Утім, рання діагностика рятує життя.

У клініці "МедЦентрСервіс" сучасні методи діагностики та лікування урологічних хвороб проводять кваліфіковані спеціалісти.

— При лікуванні простатиту ми насамперед здійснюємо цілий комплекс фізіопроцедур. Глибоке прогрівання простати за допомогою електромагнітного поля, а також метод вакуумного масажу допомагають значно покращити кровообіг у передміхуровій залозі й статевому органі. Це, в свою чергу, стримулює відновлення обміну речовин і балансу чоловічих статевих гормонів. У комплексі з медикаментозним лікуванням та масажем простати це дозволяє вилікувати до 95 відсотків чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам після 35 раз на рік необхідно відвідувати уролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі