пʼятниця, 22 листопада 2019 05:20

"Ярсагумба" поверне богатирську силу чоловіка

— Два роки тому вперше підвела ерекція, значно скоротився статевий акт, — розповідає киянин 53-річний Андрій Семенович. — Із часом втратив потяг до жінок. Пробував різні засоби, зокрема, й гомеопатію. Деякі не діяли, а деякі давали слабкий ефект. Знайомий порадив "Ярсагумбу". Результат перевищив очікування. Тепер усім рекомендую.

Засіб ефективний при імпотенції та простатиті. Мінімальний курс триває місяць. Для повного відновлення рекомендують приймати два-три.

— Будь-які проблеми з роботою статевої системи препарат допомагає вирішити м'яко й безболісно, — каже представник столичної фітоаптеки Анатолій Бондаренко. — Посилює сексуальний потяг, стимулює вироблення тестостерону і усуває передчасне сім'явиверження. "Ярсагумба" знімає стрес, зміцнює імунітет і підвищує сексуальні бажання. Натуральний склад засобу знімає запальні процеси в простаті. Покращує роботу всіх органів, оздоровлює й омолоджує організм.

Засіб не містить хімічних сполук. Діє від 3 до 5 діб. Для швидкого ефекту приймають капсулу за годину до статевого акту. Сумісний з алкоголем у невеликих дозах. Безпечний та ефективний.

Консультація безкоштовна.

Звертайтеся за тел.: 0(67) 349 55 62, 0(66) 59 68 969, 0(63) 800 28 66. Відправляємо по всій Україні "Новою поштою", Укрпоштою та "Інтаймом".

Не є лікарським засобом. Висновок ДСЕЕ №05.03.02–03/442 від 10.01.2013

Зараз ви читаєте новину «"Ярсагумба" поверне богатирську силу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі