вівторок, 22 березня 2016 18:40

Віталій Козловський підтвердив, що у нього роман з учасницею "Холостяка"
4

Не так давно в соціальних мережах Віталія Козловського з'явились досить відверті знімки з привабливою брюнеткою, екс-учасницею шоу "Холостяк-5", моделлю та телеведучою Раміною Эсхакзай, пише viva.

Історія їх знайомства більш ніж романтична.

"Одного разу я випадково побачив Рамін на обкладинці одного з журналів. Зацікавився, розглянув. І тут же вирішив, що за будь-яку ціну повинен знайти її. Наша сфера досить тісна, знайшлися спільні знайомі — тому вже через кілька днів ми з Раміною повечеряли разом", - розповів співак.

Зірка "Холостяка" Раміна сподобалася настільки, що Віталій Козловський зняв її у своєму новому відеокліпі. Зйомки були з великою кількістю відвертих сцен.

Стосунки молодих людей продовжують набирати обертів. Але Козловський не розповідає подробиць приватного життя.

"Я вважаю, що про особисте не варто багато говорити. Поділюся тоді, коли відбудеться визначна подія — наприклад, весілля або народження дитини. А поки я живу для себе і не хочу виносити сокровенне на суд громадськості. Можу сказати тільки одне — я дуже щасливий", - додав співак.

Не так давно Віталій Козловський разом з дівчиною відвідав показ колекції Андре Тана в рамках Ukrainian Fashion Week. Молоді люди весь час трималися за руки і ніжно спілкувалися, а після заходу поїхали разом.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський підтвердив, що у нього роман з учасницею "Холостяка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі