неділя, 12 лютого 2017 18:56

Вільні стосунки вигідні чоловікам — психолог

Вільні стосунки вигідні чоловікам — психолог
facebook.com/egor.topolov

Вільні стосунки – це насамперед страх відповідальності. Коли чоловік не готовий взяти на себе відповідальність за свої інстинкти, за почуття іншої людини, тоді він починає замінювати все це сурогатом.

Про це говорит психолог проекту "Одруження наосліп" Єгор Тополов.

"Замість якісного розвитку ти береш кількісним, ти йдеш по цьому шляху і боїшся взяти на себе відповідальність. Вільні стосунки, як правило, вигідні одному партнерові. І найчастіше – чоловікові. Як би жінка не любила свободу і незалежність, на рівні підсвідомості вона сприймає, що партнер у неї може бути один. А якщо у неї багато партнерів – це означає, що у неї немає стосунків", - каже Тополов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 правила, які допоможуть побудувати щасливі стосунки

На думку експерта, вільні стосунки неможливі, якщо є любов. Адже любов – це розкриття, це довіра, це відвертість. У вільних стосунках є лише платонічна близькість і втеча в свій маленький світ. Такі стосунки виключають необхідність нести відповідальність за почуття партнера.

Раніше психолог розповідав, що будувати стосунки – це не так важко, як здається на перший погляд. Основне - повинні збігатися головні цінності.

Зараз ви читаєте новину «Вільні стосунки вигідні чоловікам — психолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі