середа, 30 травня 2018 10:00

Відомий голлівудський холостяк одружився після народження третьої дитини

Відомий голлівудський холостяк одружився після народження третьої дитини
Г'ю Ґрант вперше одружився в 57 років. Фото: www.thesun.co.uk

Зірка "Щоденників Бріджит Джонс" Г'ю Ґрант одружився у 57 років. Його обраницею стала шведський продюсер 39-річна Анна Еберштейн. У пари вже є троє спільних дітей.

Пара святкувала день одруження доволі скромно та в колі найближчих друзів, повідомляє видання The Sun. Г'ю Ґрант обрав для себе золоту обручку з трьома червоними дорогоцінними камінцями, як колись у фільмі "Чотири весілля" 1994 року. Анна натомість вирішила носити класичну золоту обручку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Освідчився біля Ейфелевої вежі" - одружився герой фільмів про Гаррі Поттера

Не було на весіллі й традиційної білої сукні. Анна Еберштейн надала перевагу короткій білій міні-спідниці та блузі такого ж кольору. Г'ю Ґрант теж був не в смокінгу: одягнув темно-синій костюм і краватку в тон до нього.

До того ж, кілька місяців тому пара втретє стала батьками. Стать та ім'я дитини й досі не відомі. Г'ю Ґрант вміло приховує майже все, що стосується власних дітей. Вважає, що сімейне життя не має бути публічним.

Екс-чоловік Памели Андерсон 55-річний музикант Томі Лі одружився. Повів під вінець дівчину, що на 24 роки молодша за нього.

Зараз ви читаєте новину «Відомий голлівудський холостяк одружився після народження третьої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі