пʼятниця, 24 квітня 2020 22:46

Вчені дослідили, де люди знаходять кохання

Вчені дослідили, де люди знаходять кохання
Найчастіше люди знайомляться в інтернеті. Фото:pixabay

За останні роки інтернет став ключовим способом, щоб познайомитись і зав'язати нові стосунки.

39% пар скористалися для знайомства онлайн-сервісами чи додатками, повідомили у дослідженні Стенфордського університету за 2019 рік, передають 24 Новини.

Найбільше дослідників здивувало, як стрімко зменшилася кількість людей, які знаходять своїх партнерів через друзів чи спільних знайомих. Якщо 10 років тому, коли проводилося попереднє дослідження, таких було 34%, то нині – лише 20%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що парам варто звернути увагу, перед тим, як з'їхатись

На перший погляд здається, що збільшується кількість людей, які знаходять свою половинку у барі чи ресторані. Але дослідники пояснюють, що такі дані лише демонструють, що люди провели там перше побачення "вживу", а познайомилися перед цим – все одно в інтернеті.

У минуле відходить і такий романтичний тип знайомства, як "дитяче кохання на все життя". З однокласниками та друзями дитинства беруть шлюб нині украй рідко. Те ж саме – з ранніми університетськими шлюбами. Не в трендах нині і робочі романи.

Один з найкращих способів зрозуміти, наскільки довго і щасливо триватимуть стосунки – це оцінити ваги партнерів. Результати дослідження Національного центру інформації про біотехнології свідчать про те, що пари, які задоволені своїм шлюбом, як правило, разом набирають вагу.



Зараз ви читаєте новину «Вчені дослідили, де люди знаходять кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі