вівторок, 05 квітня 2016 20:29

Труднощі першого року після весілля

Труднощі першого року після весілля

Перший рік після шлюбу - це прекрасний, але дуже складний період. Бо саме тоді відбувається звикання подружжя один до одного. Адже життя в одному будинку не схоже на побачення і романтичні вечері вдвох. Молодятам немає куди подітися одне від одного і фактично весь час їм доводиться бути разом.

Про найпоширеніші проблеми першого року життя після весілля пише kafedam.pp.ua.

Зайві кілограми. Багато дівчат сидять на жорсткій дієті до тих пір, поки не вийдуть заміж. А чоловіки займаються собою задля того, щоб бути привабливим в очах коханої. Але після шлюбу деякі дозволяють собі розслабитися. Крім того, подружжя притираються один до одного в плані смакових переваг в їжі, купують піцу в 7 вечора, готують щось смачненьке. В результаті вага, яка втрачали до весілля, швидко повертається. Не варто занедбувати себе в цей період. Прибирати зайві кілограми буде важче, ніж просто підтримувати себе у формі.

Зникнення друзів і подруг. У кожного з подружжя зазвичай буває своє сформоване коло спілкування. Але часто так трапляється, що після весілля всі друзі зникають, ніби розчинившись в повітрі. Причиною тому, як правило, стають сімейні клопоти, на які йде дуже багато часу. А друзі залишають молодят в спокої. Вирішенням такої проблеми може стати формування загального кола спілкування подружжя і запрошення друзів до себе в гості.

Домашні обов'язки. Не дивлячись на те, що обов'язки чоловіка і дружини можуть бути розподілені ще до весілля, суворі домашні будні можуть виявитися не такими, як здавалося до шлюбу. Якими б не були миролюбними обоє, конфлікти на цьому ґрунті обов'язково з'являться. І треба вчитися якось вирішувати їх - без бою і без щохвилинного бажання розлучитися.

Нестача грошей. Багато пар вважають, що після весілля їх матеріальний дохід подвоїться. Але на ділі молодій сім'ї доведеться витрачати в два рази більше, ніж раніше. Однак не варто заздалегідь турбуватися з цього приводу, адже все, придбане в цей час, буде служити на благо сім'ї ще багато років.

Головне в перший рік шлюбу - це постійна робота над собою для обох у подружжі, бо якщо пустити стосунки на самоплив, нічого хорошого з цього не вийде. Стосункам, як і людям, властиво дорослішати, рости і змінюватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць та волонтерка змагаються за шанс зіграти весілля у Греції

Зараз ви читаєте новину «Труднощі першого року після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі