понеділок, 28 січня 2019 18:41

Шоумен Олександр Цекало заручився з голлівудською акторкою

Новою обраницею Цекала стала 38-річна модель і актриса Дарина Ервін. Про це повідомляє видання СтарХіт.

Автор: СтарХіт
  57-літній Цекало збирається одружитись вчетверте
57-літній Цекало збирається одружитись вчетверте

Вперше Дарину і Олександра папараці зняли в кінці 2018-го в московському ресторані. Далі вони разом зустрічали Новий 2019-й рік в Римі в романтичній обстановці. А на початку січня 2019 року Олександр Цекало оголосив, що офіційно розлучився з Вікторією Галушко і має намір одружитися в черговий раз.

- Я офіційно розлучений і вільний. Тому слово коханка недоречно і образливо, - говорив в інтерв'ю Олександр. - Повідомляю всім, хто підглядає, знімає на телефон, а після викладає в соцмережі і друкує: ми з Дариною любимо один одного, наші відносини почалися не вчора. Ми заручені. У нас буде сім'я. Любов - це єдина річ, якої неможливо дати занадто багато. Це не я сказав. Це Генрі Міллер.

Автор: Instagram (@darina.ervin)
  Дарина Ервін грала в епізодах в голлівудських фільмах
Дарина Ервін грала в епізодах в голлівудських фільмах

Дарина Ервін грала в епізодах в голлівудських фільмах. Її можна було побачити в одній із серій "Ідеального вбивства". Вона також з'явилася в романтичній комедії "Дещо на день народження" з Шерон Стоун у головній ролі. Деякий час дівчина працювала в одному з театрів Лос-Анджелеса, Theater 68, поки він не закрився. Відомо, що Дарина захоплюється малюванням - вона часто зображує на полотнах оголених людей.

Фотограф Філіп Калмбач, який робив для дівчини зйомку, розповів, що вона давно живе в Лос-Анджелесі.

- Я робив для Дарини портфоліо в 2017-му. Знаю, що її тато кореєць, а мама росіянка. У неї також є близькі родичі в Казахстані. Дарину в Кореї вважають дуже красивою. Популярний в країні портал з задоволенням публікував її фото. Прізвище Ервін вона взяла, вже ставши дорослою. Яке прізвище у неї було раніше - не знаю, - говорив Філіп.

Автор: Facebook
  Популярний в Кореї портал з задоволенням публікував фото нареченої Цекала
Популярний в Кореї портал з задоволенням публікував фото нареченої Цекала

Подейкують, що тепер уже колишня дружина Цекало Вікторія Галушка переїде з дітьми жити в Химки, де зараз йде будівництво. Сам же Олександр залишиться в своєму розкішному особняку на Рубльово-Успенському шосе. Будинок продюсера оцінюється мало не в півмільярда рублів: в ньому розташовані десять спалень, велика кухня, басейн, сауна, дитяча зона і власна резервна електростанція. Імовірно, саме там він буде жити з Дариною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоумену Олександрові Цекалу загрожує база "Миротворця"

Це буде вже четвертий за рахунком шлюб продюсера. Колишня кохана, Вікторія Галушка, прожила в шлюбі з ним десять років і зараз ростить двох дітей, Олександру і Михайла. У свою чергу, дівчина познайомилася з Цекало після його скандального розлучення з Лолітою Мілявською.

Зараз ви читаєте новину «Шоумен Олександр Цекало заручився з голлівудською акторкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі