пʼятниця, 03 квітня 2020 22:46

Розповіли статистику одружень та розлучень під час карантину в Україні

Розповіли статистику одружень та розлучень під час карантину в Україні
Найбільший показник одружень в Києві, Харківській, Львівській, Київській і Дніпропетровській області. Фото:amazing-ukraine.com

4,5 тисячі пар одружилися в Україні з початку карантину.

Розлучились за цей же період близько 1,5 тисячі пар, про це повідомила начальниця управління державної реєстрації актів цивільного стану (РАЦС) Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська в ефірі одного з телеканалів.

За її словами, найбільший показник одружень в Києві, Харківській, Львівській, Київській і Дніпропетровській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали несподіваний показник щасливих стосунків

"За весь період карантину ми одружили 4,5 тисячі пар. У розірванні шлюбу за цей період показник – 1,4 тисячі пар",- заявила начальниця управління РАГС.

За словами Дубиківської, за період карантину в органи РАЦС надійшло лише 53 заяви про розірвання шлюбу. Ця процедура виконується через веб-портал. Після цього пари можуть через кілька днів прийти і підписати заяву.

З початку карантину у світі різко збільшився попит на презервативи. Американський бренд Promescent порахував, що з початку березня ажіотаж на їхню продукцію зріс більше ніж вполовину. Про зростання продажів презервативів також повідомили індійські та китайські компанії.



Зараз ви читаєте новину «Розповіли статистику одружень та розлучень під час карантину в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі