неділя, 31 березня 2024 01:00

Розчарують і зіпсують стосунки: які подарунки не варто дарувати жінкам та чоловікам

Розчарують і зіпсують стосунки: які подарунки не варто дарувати жінкам та чоловікам
10 варіантів подарунків, які не треба дарувати ні жінкам, ні чоловікам Фото: pinterest

Наближаються зимові свята і треба думати про подарунки.

Аби презенти не розчарували і не зіпсували стосунки, зверніть увагу, яких треба уникати під час вибору. Виключення становить, якщо чоловік чи жінка замовили такий подарунок.

Своїми порадами поділилась користувачка TikTok блогерка Лія.

Домашні тварини

Тварина – жива істота, а не іграшка. Момент дарування може бути дуже милим, але потім людині доведеться доглядати та виховувати тварину, а це велика відповідальність і великий клопіт.

Білизна для корекції фігури

Такий подарунок несе в собі неправильний меседж. Ви наче натякаєте людині, що їй терміново треба вдосконалити себе за допомогою корегувальних трусів.

Ваги

Це ще один подарунок-образа. Навіть смартваги, які вміють давати ефективні поради зі схуднення, все одно натякають тому, кому ви їх даруєте, що у них щось не так з вагою. Цим ви можете настільки сильно засмутити друга чи родича, що зіпсуєте людині весь сезон свят.

Будь-які товари для догляду за будинком

Просто уявіть, ви розгортаєте святковий пакунок, а там пляшка відбілювача чи рідина для чищення унітазу. Або пилосос. Чи робот для миття вікон. Навіть дорогі та надзвичайно ефективні засоби та прилади не можуть бути подарунком. Тим більше хорошим.

Косметика з догляду за шкірою

Догляд за шкірою – справа вкрай індивідуальна. Тому просто відмовтесь від цієї ідеї. Під особливою забороною перебувають засоби для боротьби з проявами віку.

Декоративна косметика

Якщо ви не знаєте, чим конкретно користується людина, просто відмовтесь від цієї ідеї. Занадто великий ризик не вгадати з кольором чи відтінком, а то й обрати щось, що викличе алергію.

Парфуми

Є досить великий ризик не вгадати. Або спитайте, чого людина хоче, але це зруйнує елемент сюрпризу.

Книжки із самодопомоги

Навіть якщо ви точно знаєте, що ваш друг чи родич проходить через важкий період, а книжка дасть йому справді хороші поради, як з нього вибратись, не робіть цього. Просто тому, що це зайве нагадування людині, що в неї в житті все погано. Свята – час для радості, а не для цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати Скорпіону: 20 ідей презентів для чоловіка та жінки

Членство у клубах чи організаціях

Абонемент у спортзал чи членство у книжковому клубі – це звучить чудово. Але людина має знайти час на це.

Будь-що для зміни зовнішнього вигляду

Не принесуть радості засоби для відбілювання зубів, автозасмага, фарби для волосся, пігулки для схуднення чи набору ваги. Не треба натякати людині, що вона для вас недостатньо гарна.

Кожній жінці приємно отримувати у подарунок квіти. Навіть без особливих приводів. Але, щоб не втрапити в халепу, варто пам'ятати, які квіти можна дарувати. Значення має і кількість квітів у букеті.

Насамперед відомо, що парну кількість квітів приносять тільки на похорон або на кладовище. Не варто дарувати штучні квіти. Вони майже у всіх народів асоціюються із траурними вінками. Однак, серед живих квітів також є багато таких, які не прийнято дарувати на першому побаченні. Молодим дівчатам не прийнято дарувати квіти яскраво-червоного кольору. Це буде означати палку пристрасть і може збентежити дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Розчарують і зіпсують стосунки: які подарунки не варто дарувати жінкам та чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі