вівторок, 04 вересня 2018 01:35

"Поки готувалися до весілля, народили сина" - зіркова блогерка вийшла заміж за музиканта

"Поки готувалися до весілля, народили сина" - зіркова блогерка вийшла заміж за музиканта
Італійський фешн-блогер К'яра Ферраньї зустрічалася з музикантом Федеріко Лючіані 4 роки. Фото: Іnstagram

Італійський фешн-блогер і бізнес-леді 31-річна К'яра Ферраньї вийшла заміж за музиканта Федеріко Лючіа, 28 років. До весілля готувалися більше року. За цей час у закоханих народився син Лео.

Молодята влаштували свято з королівським розмахом, повідомляє Cosmopolitan. Церемонія вінчання відбулася в палаццо Дучеціо, побудованому в XVIII на Сицилії. К'яра пішла до вівтаря у сукні від Dior Couture. Подружки нареченої були одягнені в рожеві вбрання Alberta Ferretti.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейне життя учотирьох: зіграли весілля дві пари близнюків

Після офіційної церемонії відбувся святковий банкет. На вечірку К'яра одягла сукню на бретелях. На ньому були вишиті цитати з пісні її обранця. Він виконав її, коли робив коханій пропозицію.

Американці Джессі Тобер та Кейсі Донован одночасно освідчилися одне одному в Діснейленді, що в Каліфорнії. Сталося це 20 серпня, коли пара відправилась на прогулянку.

Зараз ви читаєте новину «"Поки готувалися до весілля, народили сина" - зіркова блогерка вийшла заміж за музиканта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі