неділя, 02 вересня 2018 01:35

"Дістав обручку, кохана зробила те ж саме" - американці здивували своїм освідченням

"Дістав обручку, кохана зробила те ж саме" - американці здивували своїм освідченням
Подарували один одному обручки і зізналися в любові одночасно Фото: www.cosmo.ru

Американці Джессі Тобер та Кейсі Донован освідчилися один одному в Діснейленді, що в Каліфорнії. Сталося це 20 серпня, коли пара відправилась на прогулянку.

Обоє давно думали про освідчення в парку, повідомляє Cosmopolitan. І тут Джессі витягла коробок з обручкою. Кейсі вигукнув: "Ти смієшся з мене?" і витяг з рюкзака свій сюрприз для коханої. Це була ще одна обручка.

Пара настільки розчулилася, що разом розплакалися від щастя. Обійнявши один одного, обоє сказали "Так!".

"Ми й не думали, що зробимо одне і теж. Це була найщасливіша мить у найкращому місці в світі", - розповіла 20-річна працівниця супермаркету Джессі Тобер.

Дівчина планувала це освідчення протягом трьох місяців. А 24-річний письменник-фрілансер Кейсі Донован готувався лише місяць, а обручку купив всього за тиждень до освідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу розказала про роман із одруженим футболістом

Джессі та Кейсі обожнюють Діснейленд. Тут хочуть зіграти й майбутнє весілля. Пара разом уже 2 роки. Познайомились у соціальних мережах, а перше побачення провели на Ніагарському водоспаді.

Жан та Адріана Лешки із Закарпаття влаштували незвичне весілля на тамтешній полонині Руна Закарпатської області. Півсотні гостей гуляли майже тиждень у диких умовах, посеред мальовничої природи.

Зараз ви читаєте новину «"Дістав обручку, кохана зробила те ж саме" - американці здивували своїм освідченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі