четвер, 22 вересня 2016 23:01

Пара відзначила 63 річницю весілля романтичною фотосесією
10

Американці Ванда і Джо одружилися в 1952 році і люблять один одного так само, як в день весілля. Про це пише boredpanda.com.

Джо просто побачив, як Ванда йде по вулиці, і запросив її на побачення. 28 грудня 1950 року вони заручилися, а через 2 роки побралися.

Святкову фотосесію на річницю весілля закоханим подарувала онука.

"Я знала, що хочу зробити щось особливе, щоб відзначити справжню любов, а це для мене — мої дідусь і бабуся. Було так мило спостерігати, як бабуся готувалася, як їй подобалося вбиратися", — говорить Шалін Нельсон, фотограф і онучка пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100-річний чоловік не зміг відпустити руку дружини у момент її смерті

Джо і Ванда написали один одному дуже зворушливі листи.

"Дорога Ванда, я давно не писав тобі листи. Напевно з тих пір, як працював у Канаді. Роки пролетіли так швидко. Одного ранку ти прокидаєшся і ти старий. Але я не проміняв би ці роки ні на яке золото Аляски. У нас троє дітей і веселі роки їх виховання. Я б хотів повернути той час. Але я все одно люблю тебе так само сильно, і напевно навіть більше. Я люблю тебе так само, як і в день нашого весілля. Тільки подумати — свідоцтво про шлюб коштувало 2 долари! Це найкраще вкладення, яке я коли-небудь робив", - написав Джо коханій.

Зараз ви читаєте новину «Пара відзначила 63 річницю весілля романтичною фотосесією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі