вівторок, 29 листопада 2011 13:47

Ольга Сумська радить жінкам на чоловіків не розраховувати

  Ольга Сумська вважає, що в світі має бути матріархат
Ольга Сумська вважає, що в світі має бути матріархат

Акторка Ольга Сумська не радить жінкам повністю присвячувати своє життя чоловіку. Хіба що це чоловік, який забезпечив всіма зручностями.

"Не треба з головою поринати в побут і віддавати все своє життя чоловіку. Ніколи не робіть цього. Хіба що це якийсь унікальний мен, який подарував все і вас це вдовольняє. Ви живете як вареник у сметані, вся в благополуччі і розкоші і вам при цьому не нудно, тоді так", - радить телеведуча.

Сумська знає багато прикладів, коли чоловіки йшли від жінок, які присвятили їм своє життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки після розлучення шукають точну копію попередніх коханців

"Чоловіки їх кидали, а ті залишались у розбитого корита. Тому цінуйте молодість і шанс в житті зробити кар'єру. Сміливо поєднуйте материнство з бізнесом, з роботою. На сьогодні це можливо", - впевнена Сумська.

В цьому житті жінки мають розраховувати тільки на свої сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина може зробити з чоловіка президента

"В житті всяке буває, тому жінка має вміти себе забезпечувати. Але варто пам'ятати, що чоловіки бояться сильних жінок. Це і в політиці і в бізнесі.

Але мені здається, що в світі має бути матріархат. Хай вже Всевишній вибачить нам, бо хоч ми із ребра Адамового, але жінка на відміну від чоловіка, небайдужа до всього, що її оточує", - зазначила акторка.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська радить жінкам на чоловіків не розраховувати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі