пʼятниця, 28 травня 2021 16:14

Найпопулярніші помилки, які роблять під час поцілунку

Найпопулярніші помилки, які роблять під час поцілунку
Поцілунок з широко відкритими очима вважають помилковим також. Фото: pixabay

Поцілунок - це вільний політ закоханих, але іноді вони допускають помилки при цьому ритуалі кохання.

Одна із них - надто багато язика, пише cosmo.

Його має бути вміру - як додаток до поцілунку, а не його основа. Ніжності можуть додати дотики язика до язика і губ партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпізнати залежність від партнера

Слина - ще один делікатний момент поцілунку. Варто уникати їжі, яка провокує слиновиділення безпосередньо перед поцілунком, особливо лимони. Голодувати також не варто.

Неприємності може додати і зубний скрегіт, що виникає, коли зуби вдаряються один об одного. Щоб його уникнути, треба цілуватись обережно і старатись, щоб зуби не були надто активними.

Поцілунок з широко відкритими очима вважають помилковим також. Під час поцілунку люди хочуть розслабитися і прискіпливий погляд не надто приємний.

Також під час поцілунку не рекомендують бути пасивними чи боятися. Партнер може подумати, що немає бажання цілуватись.

Під час процесу головне не поспішати, бо можна залишитись без задоволення. У поцілунку можна висловити багато почуттів і емоцій, які відчуваються до людини. Швидкий зім'ятий поцілунок можуть розцінити як нецікавість.

Забагато блиску для губ погано для поцілунку. Липкі губи не принесуть задоволення.

У процесі також варто залучати руки: обіймати, гладити.

Опитування визначило, які інтимні стрижки в жінок люблять їхні партнери. В експерименті взяли участь понад 5 тис. чоловіків різного віку. Респонденти відповідали на три питання: 1. яку жіночу інтимну зачіску вони вважають найпривабливішою; 2. чи готові вони розійтися з дівчиною, бо їм не подобається її інтимна стрижка; 3. чи вважають вони за потрібне доглядати за волоссям у своїй інтимній зоні.

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніші помилки, які роблять під час поцілунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі