середа, 05 лютого 2014 09:45

Артур Ессе одягнув коханій обручку на глибині 10 метрів
5

Вінничанин Артур Ессе освідчився своїй дівчині Ользі Мельник на глибині 10 метрів у Червоному морі.

"Такий сюрприз Ользі зробив під час спільного відпочинку у єгипетському Шарм-ель-Шейху, - каже Ессе. - Давно планували разом десь відпочити, але то путівок не було, то по роботі не виходило. А тут якраз все співпало. Купили путівки, підлаштували відпустки. Ще й у найближчих друзів вийшло з нами поїхати.  Вирішив, якщо так все гарно виходить, там і освідчуся".

У Вінниці хлопець підготувався. Замовив  золоту каблучку з діамантом. Надрукував та заламінував картки із написами "Я тебе обожнюю!" "Виходь за мене".

"Як буду робити пропозицію, до останнього не уявляв, - зізнається Артур. - Знав, що освідчуся оригінально, а не просто "Манюнь, давай".

Обручку та картки Артур сховав у друзів.  А за три дні перед поїздкою всіляко натякав коханій, що не має грошей на обручку. Дівчина повірила.

"Батьки нам часто казали, щоб вже одружувалися. Оля після того завжди підганяла: "Давай, роби уже пропозицію".  Я спеціально чекав слушної нагоди. Перед поїздкою три дні їй казав, що немає грошей, обручку не куплю, це не головне. Бачив, що кохана  засмучується, але мовчить".

Ідея освідчитися на глибині Червоного моря  виникла спонтанно. За 2 год хлопець домовився із дайверами. Ті охоче йому підіграли.

"Сказав коханій, що замовив дайвінг на двох. Вона  погодилася, ні про що не здогадувалася. З нами було три інструктора. Місцевий Мухамед потяг мене на глибину, щоб я першим приплив  і чекав Олю на дні. В дайвінгу все треба робити повільно. А ми так швидко опускалися, що в мене аж очі вилазили. Не встигав пристосуватися до тиску під водою. В якийсь момент навіть думав вернутися наверх. Коли спустилася Оля, я  уже стояв на коліні і простягав їй картки з пропозицією. Тоді одягнув на палець обручку", - каже Артур.

"В мене була така паніка, такі емоції, що я майже зняла під водою маску, так захотіла поцілувати Артура.  Добре, що інструктор вчасно  зупинив", - згадує Ольга.

Молодят влітку позаторік познайомив спільний знайомий.

"Мені Оля дуже сподобалася. Взяв її номер телефону і став наздвонювати. Пропонував кудись піти погуляти, але в неї завжди були відмовки - нема часу, нема бажання. Якось витягнув її  на перше побачення в кіно, тоді пішли в піцерію. А далі все закрутилося. Я став заїжджати за нею на роботу, йшли кудись вечеряти", - розповів Артур.

Весілля планують на літо. Артур уже думає, як вразити свою наречену та гостей.

Зараз ви читаєте новину «Артур Ессе одягнув коханій обручку на глибині 10 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі