четвер, 09 червня 2016 21:49

7 причин, чому чоловіки припиняють стосунки

7 причин, чому чоловіки припиняють стосунки

Ви розумна і красива дівчина, і від чоловіків немає відбою, але міцні стосунки побудувати все ніяк не вдається. womanway пише про причини, чому чоловіки йдуть.

1. Спроби змінити людину. Марі Форлео, автор книги "Ти – богиня! Як зводити чоловіків з розуму", стверджує, що кожен чоловік вимагає, щоб його приймали таким, яким він є. Адже ви, коли купуєте в магазині зелену сукню, не скаржитеся, коли приходите додому, що вона не синя – ви самі вибрали таку. Так і у стосунках: якщо ви почали зустрічатися з чоловіком, значить, він вам сподобався таким, який він є, і спроби його змінити не приведуть ні до чого хорошого. Чоловік почне злитися, що ви намагаєтеся його "виховувати", жінка розчарована, що він не відповідає її очікуванням. Виходи два: чи любите його таким, який він є, чи припиняйте стосунки – перевиховувати дорослого чоловіка безглуздо.

2. Зайва балакучість. Можливо, на перших побаченнях йому подобалося, що ти верзеш без упину: розповідаєш смішні історії з життя, ділишся враженнями про нові фільми. Але з часом балаканина набридає, аж до роздратування і головного болю. Чоловік буквально мріє піти туди, де тихіше. Залиш теми про новий роман улюбленої актриси, останні тенденції моди, цікаві книги для розмови з подругами. Залишайся загадкою, проте не мовчи про важливі речі.

3. Конкуренція. В сучасному суспільстві ми звикли змагатися – в школі, в університеті, в офісі. Ми змагаємося, хто більше заробляє, у кого крутіший телефон або машина, хто краще готує і шикарніше виглядає. Навчіться не переносити звичку змагатися на ваші стосунки. Конкуренції вистачає і на роботі, а вдома хочеться розслабитися, відчути спокій, довіру.

4. Незалежність. Чоловікам подобаються сильні та успішні дівчата, вони інтригують своєю самостійністю. Але варто перегнути палицю – і ти вже владна "залізна леді", стерво, нездатна на компроміс. Дозвольте чоловікові вкрутити лампочку, полагодити кран, притягти овочі з магазину. Чоловікові приємно відчувати себе лицарем, джентльменом – не відбирайте у нього таку можливість.

5. Зацикленість на минулому. Минуле є у всіх, і нікуди від нього не дінешся. Розчарування, помилки, нерозділене кохання і важкий розрив трапляються з усіма дорослими людьми. Не дозволяйте минулому зруйнувати нові стосунки. Постарайтеся не згадувати колишнього хлопця при новому бойфрендові, якщо він почне розпитувати про причини розриву, обмежтеся лаконічним "не зійшлися характерами". Якщо ви почнете на побаченні розповідати, який ваш колишній козел, то гарантовано все зіпсуєте. Відмовтеся від "дружби" з колишнім в соцмережах. Новий бойфренд може відчути себе запасним гравцем, якщо ви раз за разом згадуєте колишнього хлопця.

6. Почуття гумору. Гарне почуття гумору діє на чоловіків ефективніше, ніж червона помада і шпильки. Озбройтеся почуттям гумору, і ви підкорите його серце. Якщо ви похмурі, ображаєтеся на безневинні жарти і не схильні до самоіронії, ваші стосунки буде важче врятувати.

7. Втрата інтересу до себе. Себе треба любити. Це не егоїзм, а здоровий глузд: хто зможе вас полюбити, якщо ви не любите себе. Чоловіків цікавлять жінки, яким нудно наодинці з собою, які вміють відстоювати свої інтереси, доглядають за собою. Скільки сумних історій починалося з того, що дівчина замість ніжних суконь та макіяжу ходила в піжамі і халаті, забуваючи про манікюр. З появою чоловіків жінки відмовляються від улюбленого заняття, спорту, спілкування з друзями, і присвячують всю себе чоловікові. Але не потрібно забувати, що чоловіки – мисливці, і щоб йому було цікаво, потрібно займатися собою, зовні та інтелектуально.

Читайте також: Чому так важливо відучитися керувати чоловіком до 25?

Зараз ви читаєте новину «7 причин, чому чоловіки припиняють стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі