четвер, 20 липня 2017 15:53

67-річний співак одружився із одноліткою доньки

67-річний співак одружився із одноліткою доньки
67-річний американський співак Стіві Вандер обружився на матері двох своїх дітей. Фото - Кореспондент

Культовий американський співак Стіві Вандер одружився. 67-річний виконавець хіта I Just Called To Say I Love You взяв у дружини матір своїх двох молодших дітей Томіку Робін Брейсі.

Пара влаштувала розкішне весілля в готелі Bel-Air у Лос-Анджелесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квентін Тарантіно вперше одружується

"Це було прекрасне весілля. Церемонія була щедрою та дуже романтичною. Були знамениті гості, у тому числі Джон Ледженд. Родина дуже важлива для Стіві, всі його діти брали участь у весіллі", - передає видання People.

Для найважливішої події у житті 42-річна наречена обрала обтислу білу сукню. На весілля для закоханих співали Babyface і Фаррелл Вільямс. Сам Вандер також виконав серенаду для своєї дружини.

У Стіві Вандера від попередніх стосунків є семеро дітей – 42-річна Айша, 34-річний Мумтаз, 28-річний Кваме та Каїланд, Софія, Кейта і Мандла, яким по 12 років. У Вандера від новоспеченої дружини є двоє дітей.

Для Стіві Вандера шлюб з Томікою став третім. Від 1970 до 1972-го року музикант був одружений з Сірєєтою Вайт, а від 2001 до 2012-го Вандер прожив з Кай Міллард.

Відомий британський рокер Оззі Осборн та його дружина Шерон вдруге одружились. Подружжя після 35 років сімейного життя вирішили вдруге дати одне одному шлюбні обітниці.

Зараз ви читаєте новину «67-річний співак одружився із одноліткою доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі