середа, 09 січня 2008 15:36

Виготовили 10 флаконів найдорожчих парфумів

У кінці минулого року до Книги рекордів Гіннеса потрапили найдорожчі у світі парфуми британської марки "Клайв Крістіан". На церемонії нагородження в Нью-Йорку продемонстрували ексклюзивний варіант — духи "Імперіал Маджесті" вартістю $200 тис. Флакон зроблено із кришталю "баккара" та інкрустовано білим діамантом. Таких пляшечок зробили лише десять. Найдорожчі парфуми виготовлені з індійського в"яленого сандала та ванілі з Таїті.

— Ми прагнули створити найкращий аромат у світі. Наші парфумери ігнорували вартість і купували потрібні інгредієнти, — каже Крістіан.

Більш доступні духи від "Клайва Крістіана" коштують $2350 за флакон об"ємом 30 мл. Аромат "Клайв Крістіан N1" щороку новий. Компанія виготовляє по тисячі флаконів жіночих і чоловічих ароматів.

Це улюблені парфуми британського співака Елтона Джона й американської актриси Кейті Холмс. Вона користувалася ними під час весілля з актором Томом Крузом.

Зараз ви читаєте новину «Виготовили 10 флаконів найдорожчих парфумів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі