неділя, 14 січня 2007 15:25

В "Ательє 1" продають парфуми із запахом

В останні дні минулого року в столиці, на Андріївському узвозі, відкрилася галерея-бутик "Ательє 1". Там можна придбати речі з колекцій українських дизайнерів Лілії Пустовіт та Володимира Подоляна. А також ексклюзивний одяг та парфуми французької марки "Комм де Ґарсон".

— Це єдине місце в Україні, де можна знайти новинки колекцій "Комм де Ґарсон". Наприклад, маємо спеціальну серію парфумів "Горілла 1" та "Горілла 2". Найцікавіше, що ніхто не знає, коли і де їх продаватимуть. Магазини марки "Горілла" відкриваються в різних країнах на один рік, працюють кілька днів на тиждень по декілька годин. Клієнти мають шукати парфуми самі, — розповідає продавець Оксана Липська, 25 років. — Назва перекладається з іспанської як "партизанська війна".

Один флакон "Горілла 1" коштує в галереї 650 грн. Усі аромати — унісекс. Оксана каже, що "Горілла 2" — жіночніший. Він розійшовся майже одразу.

В "Ательє 1" можна купити не тільки аромати для себе, але й інтер"єрні парфуми для дому із запахами Різдва — кориці, теплих яблук і тістечок.

Серед чоловіків популярна серія "Інсенс". До неї належать запахи з монастирів різних релігій. Ладан, віск із медом — із християнських, східні прянощі — із храмів індуїстів. Для тих, хто не визнає натуральних запахів, "Комм де Ґарсон" пропонує спеціальну серію "Синтетика". Найчастіше нею цікавиться молодь. Парфуми так і називаються — "Хімчистки", "Сода", "Гараж", "Дьоготь". Серія "Монастирі" коштує 410 грн за флакон, "Синтетика" — 375 грн.

До парфумів Оксана допомагає підібрати одяг.

— За 500 грн можна купити чоловічу футболку із зображеними на ній жіночими очима або розшиту бісером. Чорний двобортний плащ, наприклад, цікавий тим, що прорізаний під руками, — демонструє річ продавець.

Бутик відкрили в готелі "Воздвиженський". У XVI столітті там був "аптекарський сад". Зсередини галерея нагадує стару аптеку. На другий поверх ведуть сходи з кованими поручнями. У примірочній стоїть високий дерев"яний свічник і дзеркало. Його разом зі стільцями привезли із замку креативного директора ательє Девіда Фоулі.

— Після покупки в "Ательє 1" можна випити шампанського з фірмової кружки, — запевняє Оксана.

Зараз ви читаєте новину «В "Ательє 1" продають парфуми із запахом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі