пʼятниця, 12 липня 2013 06:55

Тараню готують у сушарці "Дачник-4"

Наприкінці червня 45-річна Оксана Борисюк із міста Бібрка Перемишлянського району Львівської області придбала сушарку "Дачник-4". Напередодні лікар заборонив їсти солодке, бо у крові жінки підвищився рівень цукру. Якщо його не нормалізувати, існує загроза цукрового діабету.

— Із солодкого дозволили їсти лише сухофрукти, — каже Борисюк. — Якраз зателефонувала донька. Каже: "Мамо, я щойно замовила собі сушарку "Дачник-4". Ще одну тобі візьму". У неї 2-річні сини-близнюки. Овочі й фрукти для них торік сушила на балконі. Як спробувала взимку, а вони не мають ні смаку, ні запаху. Побачила, що сусідка заготовляє полуницю в сушарці. Розпитала, де та за скільки її купувала.

Сушарку "Дачник-4" протягом 10 років в Україні продає єдиний постачальник. Оксана замовила пристрій на сайт t-klio.dp.ua, заплатила 3,3 тис. грн. За кілька днів сушарку привезли. Господиня її випробувала. Каже, що зручна. Коли працює, зовні не нагрівається, її можна ставити поряд з іншою технікою.

Сушені фрукти та овочі не втрачають вітамінів

— Планую заготовляти сливи й персики. А донька сушить усе підряд. Уже насушила суниць, чорниць, далі планує — вишні, болгарський перець, баклажани, кабачки. На днях рибку зготувала, — говорить Оксана.

Засушені у "Дачник-4" фрукти та овочі зберігаються значно довше, ніж свіжі у холодильнику. Не втрачають вітамінів та корисних мікроелементів, а вміст шкідливої мікрофлори зменшується. Сушені продукти достатньо замочити, і вони відновлять природній вигляд, смак та аромат.

На тому ж сайті донька Борисюк прочитала про біопрепарати "Санекс". Для початку замовила "Санекс Антизапах".

— Діти є діти: там кашу розіллють, там поза горщик сходять. Довго шукала засіб, який би не маскував поганих запахів, а знищував їх. Та ще й щоб алергії не викликав. "Санекс" виявився саме таким, — додає жінка.

Зараз ви читаєте новину «Тараню готують у сушарці "Дачник-4"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі