пʼятниця, 23 листопада 2007 14:12

Інтернет-магазин торгує одягом європейських марок

У київському інтернет-магазині www.fkboutique.com продають одяг європейських торгових марок "Вікторія Сікрет", "Дженіфер Лопез", "Гуез", "Джесіка Сімпсон".

— Ми єдині привозимо в Україну ці торгові марки. На Хрещатику відкрили магазин "Дженіфер Лопез", але там продають дише одяг. А ми — й аксесуари, і взуття, — запевняє по телефону продавець-консультант магазину Ольга. — Маємо сертифікат, що підтверджує, що це прямі поставки. Можете не сумніватися — усе справжнє, фірмове.

Ціни на товар указано на сайті в доларах США. Інтернет-магазин пропонує купальники по $38–272, спідню білизну —  по $17–104, взуття — по $198–458, багато одягу та аксесуарів.

Замовлення за три-чотири дні кур"єр привезе за вказаною клієнтом адресою. Якщо сума замовлення понад $100, то по Києву його привезуть безкоштовно. За меншої суми доставка обійдеться у 20 грн. Вибрану модель привезуть у кількох розмірах — для того, щоб підібрати по фігурі.

— Якщо клієнт відмовляється купувати, йому доведеться заплатити за виїзд кур"єра — 20 гривень, — каже Ольга. — Такому замовникові ми надаємо "негативний індекс довіри" і в майбутньому працюватимемо за передоплатою.

Повернути товар у магазин можна, лише якщо виявиться фабричний брак. За замовлення понад $1000 покупці отримують накопичувальну дисконтну картку.

Одяг можна замовити через Інтернет або за тел. (044) 228 77 93.

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-магазин торгує одягом європейських марок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі