четвер, 03 листопада 2022 00:15

"Біо Септікс" збільшує можливості септика

— З каналізацією мали біду, — розповідає 45-річна Наталія Безпала з міста Боярка Київської області. — Септик малий, заповнювався щотижня. Пів зарплати віддавали на асенізаторів.

Септик Безпалих має об'єм близько 2,5 кубічного метра. Заповнювався швидко.

Торік Безпалі удосконалили його. Наробили наскрізних отворів у кільці, обкопали його й обсипали крупним щебенем, щоб вода просочувалася крізь боки в землю. Засипали препарат "Біо Септікс".

— Очікували, що викачуватимемо його хоча б раз у два-три тижні, — каже Наталія Безпала. — На особливий успіх не надіялися. Але бактерії зробили диво. Вода стала відходити, септик не заповнюється доверху. Асенізатора не викликаємо.

Біопродукт "Біо Септікс" поглинає і переробляє у вигрібній ямі будь-які відходи органічного походження. У результаті відновлюється внутрішній об'єм септика, очищуються дренажні канали, зникає неприємний запах.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 можна отримати консультацію щодо необхідного біопродукту.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «"Біо Септікс" збільшує можливості септика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі