" Санекс Septix" — біопродукти, що справді допомагають

— Після відкачування відходів з вигрібної ями вона за два дні була майже повна. Як потепліло на вулиці, сусіди жалілися на запах, — каже 50-річна Стефанія Чопко з міста Хирів Самбірського району Львівської області. — Асенізатор здер купу грошей, знов викликати його немає сенсу.

Стефанія знайшла в інтернеті багато позитивних відгуків про дієві біопрепарати канадського виробництва "Санекс Septix". Зателефонувала в компанію.

— Пояснила всю ситуацію. Менеджер казав, що їм головне, аби продукт допоміг, а не просто продати його. Порадив купити препарат і використовувати щомісячно. Помітила покращення вже за півтора місяця. Запах зник, рівень відходів знизився.

Каналізація і догляд за нею турбують господарів приватних будинків весь рік за будь-якої погоди. Уникнути клопотів допоможуть канадські біопродукти "Санекс Septix". Ефективно діють у літню спекотну погоду й підтримують каналізацію та септик чистими.

Біозасоби замовляють на сайті t-klio.dp.ua. Компанія святкує 18-річчя, тому для клієнтів 3 червня пропонує подарунок — безкоштовну доставку Укрпоштою та "Новою поштою". Тільки один день, поспішайте! За телефоном 0(67) 633 52 33 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «" Санекс Septix" — біопродукти, що справді допомагають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі