Восени часто виникає проблема, як зберегти врожай. Фрукти вимагають переробки, яка буває затратна. А овочі у великій кількості не завжди доцільно залишати в погребі, бо до весни не долежать.
Чудовий спосіб зберегти врожай — використовувати інфрачервону сушарку "Січ". Допоможе швидко заготовити продукти на зиму. Приємним доповненням стане можливість сушіння м'яса, риби та грибів. А приготувати суміші для компотів, супові й борщові набори, пастилу та цукати допоможе інфрачервона сушильна шафа "Січ" із нержавіючої сталі.
Завдяки приладу можна зберегти до 80–95% вітамінів і мінералів, на відміну від інших методів теплової обробки. Висушені інфрачервоним способом продукти достатньо 20 хв. розмочувати у воді, щоб вони відновили смак і аромат.
Сушарка "Січ" споживає мінімум енергії. Це вдвічі швидша сушка, ніж у пристроях із конвекційним принципом роботи. Така модель придатна для тривалого використання. Бо не має деталей, що зношуються чи вимагають заміни.
Сушарку можна замовити на сайті t-klio.dp.ua. У подарунок отримаєте біопродукт канадського виробництва Bio Septix для переробки відходів у вигрібних ямах.
За телефоном
0(67) 633 52 33 вас проконсультують і розкажуть про переваги та можливості приладу.
Коментарі