— Живе пиво — непастеризоване. У ньому збережені корисні живі клітини дріжджів. Передусім це вітамін В, — каже Юрій Роговий, 32 роки, технічний директор "Карлсберґ ґруп". — Без пастеризації пиво може зберігатися лише місяць. Пастеризоване — півроку.
Для варіння "Живого" пивоварня закупила німецький надтонкий фільтр у 0,6 мікрон. Технологи розробляли сорт протягом 10 місяців — визначали термін зберігання, підбирали смак.
— Пиво псується від температури вище 20 градусів, тому його слід правильно зберігати. Не можна також класти в морозильну камеру. Не бажано збовтувати — утвориться осад.
"Живе" пиво темніше за "Львівське", має насичений аромат і не гірчить.
×
Коментарі