четвер, 02 грудня 2021 06:25

"Винний коктейль варю на молоці"

— Крамбабулі — гарячий напій на основі горілки та прянощів. Рецептом п'янкого коктейлю поділилася кума, — каже 40-річна Тетяна Курінець з Житомира.

— Поєдную дві склянки горілки та 400 мілілітрів води. Всипаю дві чайні ложки меленої кориці, пів — мускатного горіха та доводжу до кипіння. Додаю чотири бруньки гвоздики, дві горошини чорного перцю та 40 грамів меду. Варю на малому вогні 5 хвилин. Проці­джую та подаю в маленьких чарках.

Коктейлі на основі гарячого шоколаду в поєднанні з вином — ще та насолода.

Цей напій варю на молоці. Кип'ячу 200 мілілітрів і розчиняю 100 грамів подрібненого молочного шоколаду. Окремо доводжу до кипіння 500 мілілітрів червоного сухого вина, паличку кориці, дві бруньки гвоздики та горошину чорного перцю. Виймаю прянощі. Поєдную з молоком. Подаю в келихах, прикрашених паличкою кориці.

Зараз ви читаєте новину «"Винний коктейль варю на молоці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі