понеділок, 24 вересня 2018 05:45

У кавовий лікер додають лимон

— Мій кавовий лікер не можна ні з чим порівняти. Пахне кавою, а присмак має цитрусовий. Це завдяки лимону, — розповіла 36-річна Євгенія Сумська із селища Вільшанка Кіровоградської області.

40 г меленої кави, одну склянку цукру і 2 г ванілі заливає 0,3 л окропу. Доводить до кипіння й охолоджує. Переливає в банку, додає 0,5 л горілки й один лимон, розрізаний на чотири час­тини.

Ставить напій у темне місце на 10–12 днів. Проціджує та переливає в скляні пляшки.

Зараз ви читаєте новину «У кавовий лікер додають лимон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі