понеділок, 05 серпня 2019 05:41

У ягідний коктейль додають шампанське

— Подруг пригощаю тільки домашніми напоями, — каже 33-річна Ярина Ялковська з Києва. — Влітку вдосталь різноманітних ягід і фруктів. Можна робити будь-яку комбінацію. Оригінальний виходить коктейль на шампанському.

Рецепт розрахований на дві порції.

— Мию чотири гілочки м'яти, кладу у високі склянки. У кожну вливаю по 30 мілілітрів лімончело (лимонний лікер. — ГПУ). Можна брати звичайну горілку, але так втратиться оригінальний смак коктейлю. Всипаю по п'ять ягід ожини й малини. Ложкою акуратно розминаю.

Додає кілька кубиків льоду та вливає по склянці сухого ігристого вина.

— Можна брати шампанське будь-якого бренду. Коктейль подаю одразу після приготування. Прикрашаю долькою лимона чи апельсина, подаю з соломинкою. Добре смакує з легкими закусками, — говорить Ярина Ялковська.

Зараз ви читаєте новину «У ягідний коктейль додають шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі