понеділок, 18 вересня 2017 06:20

У томатні приправи додають часник і горіхи

— Помідори дозрівають, треба з ними щось робити. Цьогоріч багато ­попсованих і підгнивших. Обрізатиму й готуватиму різноманітні приправи. Взимку ­їстимуть усі, — каже Олена ­Вознюк, 58 років, із Броварів на Київщині.

— Ось одна з улюблених, яку не треба варити. Беру з півкіло стиглих помідорів, 300 грамів часнику та 200 грамів червоного гіркого перцю. Перемелюю на м'ясорубці. Кидаю 100 грамів солі, 2 столові ложки цукру та 50 грамів хмелі-сунелі. Добре перемішую. Додаю 100 грамів чищених і подрібнених грецьких горіхів, 150 грамів соняшникової олії. Ще раз все добре перемішую. Розкладаю у скляні півлітрові банки. Зберігаю в холодильнику.

Зараз ви читаєте новину «У томатні приправи додають часник і горіхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі