понеділок, 18 грудня 2017 07:41

У сирний салат хурму ріжуть півкільцями

— Хурма — сезонний фрукт, і треба встигнути скуштувати з ним побільше нових страв. Тому ризикнула додати її в сирний салат. Вийшло дуже смачно й ситно, — говорить Марина Федорчук, 48 років, із смт Стара Вижівка Волинської області.

Миє й ріже хурму та половину помідора півкільцями. Кришить кубиками 200 г твердого сиру. Подрібнює ножем 50 г волоських горіхів.

— Щоб не заправляти салат майонезом, готую соус із зернистої гірчиці. Так корисніше і на смак із перчинкою.

Змішує по 1 ч. л. лимонного соку й зернистої гірчиці. Додає 1 ст. л. олії, перемішує. На дно широкої плоскої тарілки викладає руколу, на неї — порізані продукти. Поливає заправкою і посипає 2 ч. л. насіння кунжуту.

Зараз ви читаєте новину «У сирний салат хурму ріжуть півкільцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі