понеділок, 29 січня 2018 05:41

У горіховий лікер ріжуть тонкими смужками імбир

— Горіховий лікер роблю з перчинкою. Для цього додаю свіжий імбир, — каже киянка Марина Лісовська, 42 роки. — Це улюблений напій мого чоловіка. Лікер буде міцний, і пити приємно.

Чистить від шкірки 10 см кореня імбиру, нарізає тонкими смужками. Складає у скляну пляшку. Подрібнює ядра п'яти волоських горіхів. Додає до імбиру. Насипає склянку цукру і 1 ч. л. ванільного цукру. Наливає 700 мл горілки і струшує. Ставить пляшку в темне місце на два тижні. Через день збовтує лікер. Коли настоїться, проціджує.

— Напій може стояти ще тиждень, але тоді буде міцніший. Вперше краще не експериментувати, а робити за рецептом.

Зараз ви читаєте новину «У горіховий лікер ріжуть тонкими смужками імбир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі