понеділок, 27 липня 2015 06:25

Томатний суп смакує з льодом

— Гаспачо — гострий томатний літній суп, — каже Володимир Болібрух, 41 рік, шеф-кухар "Фермонт Гранд Готель". — Подають завжди холодним. У спеку кладуть шматочки льоду.

На порцію бере три помідори, два огірки та болгарський перець. З огірків зрізує шкірку, щоб не зіпсувати яскраво-червоний колір. Додає чверть свіжого перцю чилі, солі та чорного перцю на кінці ножа. Перемелює в блендері з колотим льодом. Проціджує через сито.

— Томатний суп — основа. Можна поєднувати з різними добавками. Я додаю авокадо та креветки. Авокадо ріжу дрібними кубиками. Якщо немає, беру огірок чи перець. Можна грінки, підсушений білий хліб. ­Заливаю томатним супом і перемішую. Їдять одразу. Можна трохи проварити, якщо плануєте залишити на вечір. Але зазвичай їдять свіжим. Тамує і голод, і спрагу.

Зараз ви читаєте новину «Томатний суп смакує з льодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі