понеділок, 23 червня 2008 16:11

Страви з акулячого м"яса стали смачними

На курорті "Джимбаран" на острові Балі готують страви з акулячого м"яса. Із неприємного на смак продукту шеф-кухар зумів приготувати смачну страву.

— Це мій новий рецепт, не поділюся ним ні з ким, — наголошує він. — Але в моїх стравах акуляче м"ясо стає апетитним і смачним.

До цього з акули майже нічого не готували. У риби відрізали плавники, з яких варили делікатесний суп. Решту викидали.

Зараз ви читаєте новину «Страви з акулячого м"яса стали смачними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі