понеділок, 27 березня 2017 07:35

Сирні коржі смажать на сковорідці

Полтавка 25-річна Катерина ­Ващенко випікає коржі для сирного торта на сковорідці.

Для тіста бере яйце, 300 г нежирного сиру, склянку цукру, 200 г борошна, пакетик ваніліну, чайну ложку гашеної соди.

— Яйце розтираю з цукром, додаю сир, ванілін і соду. Потім поступово вводжу борошно. Тісто має бути не надто туге. Ділю його на шість частин. Розкачую круглі коржі, щоб умістилися в сковорідку. Товщина — 3 міліметри. ­Виделкою проколюю, щоб не здувалися. З кожного боку обсмажую по 2–3 хвилини, щоб злегка стали рум'яні.

Для заварного крему розтирає яйце зі склянкою цукру, додає 3 ст. л. борошна, пакетик ваніліну, вливає півлітра молока. Змішує вінчиком і ставить на вогонь. Помішує до загустіння, до кипіння не доводить. Чекає, доки крем повністю охолоне. Додає 200 г збитого вершкового масла. Торт має кілька годин постояти в холодильнику.

Зараз ви читаєте новину «Сирні коржі смажать на сковорідці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі