понеділок, 02 березня 2015 05:35

Шампанське п'ють із соком

— Мімоза — популярний весняний коктейль із свіжого соку й шампанського, — каже киянка Ангеліна Круп'як, 24 роки. — Можна взяти будь-яке ігристе вино порівну з соком.

Змішує в карафці по дві склянки шампанського і свіжовичавленого апельсинового соку. Перемішує. Кидає дві скибки апельсина. Розливає по келихах і прикрашає листками м'яти. Якщо апельсини кислі, можна додати чайну ложку цукрового лікеру.

Зараз ви читаєте новину «Шампанське п'ють із соком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі