понеділок, 09 квітня 2018 06:21

Салат "Мисливський" дозріває три години

— У свій "Мисливський" салат кришу м'ясо і гриби. Виходить такий ситний, що можна подавати лише його, — каже Світлана Грищук, 46 років, із міста Пирятин Полтавської області.

Варить 250 г курячого філе, дві картоплини, морквину та три яйця. Охолоджує. Яйця, картоплю, моркву, м'ясо й 150 г маринованих огірків кришить кубиками. Тре на крупній тертці 200 г сиру. Викладає салат шарами на великій тарілці. Кожен змащує майонезом. Спочатку — картоплю, курятину, яйця з морквою, огірки і гриби. Зверху посипає сиром. Ставить на 3 год. у холодильник.

— За цей час він дозріє і продукти обміняються ароматами.

Зараз ви читаєте новину «Салат "Мисливський" дозріває три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі