понеділок, 02 березня 2015 05:55

Салат із мідій заправляють медом

— М'ясо мідій має ніжний і приємний смак. Овочі його підкреслюють, — каже шеф-кухар столичного ресторану "Кул Фуд" 46-річний Олег Білоус. Для відвіду­вачів закладу готує салат із мідій та помідорів.

Бере 100 г листового салату, по 200 г заморожених мідій, помідорів і цибулі.

— Найкраще підходять варено-заморожені мідії. Їх достатньо розморозити. Додаю порізані кубиками помідори й нарізану півкільцями ялтинську цибулю. Не мариную її, бо солодка. Для заправки салату змішую по столовій ложці соєвого соусу, оливкової олії, пів столової ложки бальзамічного оцту й чайну ложку меду. Додаю дрібку чорного меленого перцю. Салат готую за 10 хвилин. Смачний і корисний. Сподобається тим, хто слідкує за фігурою. Овочі містять усі вітаміни, а в мідіях білка більше, ніж у рибі чи телятині.

Зараз ви читаєте новину «Салат із мідій заправляють медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі