понеділок, 18 травня 2015 07:05

Морквяне смузі доливають горілкою

— Додаю у смузі горілку. Ідея виникла, коли в одній компанії зустрілися вегетаріанці й ті, хто любить випити, — каже 27-річний Антон Семиренко з Києва.

Чистить чотири великі морквини й корінь імбиру. Зрізує шкуринку з лимона. Кладе все в соковитискач і вичавлює сік.

— Додаю півпляшки якісної горілки і столову ложку цукру. Перемішую ложкою. Розливаю у склянки й одразу подаю. Можна зробити з коньяком, мартіні чи без алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Морквяне смузі доливають горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі