понеділок, 19 листопада 2012 06:45

Конопляні трюфелі їдять холодними

На десерт у столичному руському клубі "Культ Ра" подають конопляні трюфелі. Шеф-кухар Володимир Примін, 38 років, розкладає на столі насіння.

— Перекручую через м'ясорубку спочатку насіння льону, потім коноплі — бажано двічі. Тоді пропускаю трохи обсмажений волоський горіх. Якщо крутити разом, жирний горіх зіб'є насіння в грудки. На 19 порцій беру по дві третини склянки перетертого насіння льону й коноплі, 100 грамів волоських горіхів. Також 19 лісових горішків усередину.

Дістає з холодильника вершкове масло, щоб розм'якло. Кладе 150 г у миску, додає третину склянки меду та насіннєву суміш. Ретельно вимішує та ставить на годину заморожуватися.

— Беру застиглу масу, ділю на однакові частинки. В кожну кладу горішок і формую пірамідку. Качаю на дошці й обвалюю в крихтах печива, вафель або будь-якого коржа, який печу для торта.

Трюфелі їдять охолодженими. У холодильнику їх можна зберігати кілька діб.

Зараз ви читаєте новину «Конопляні трюфелі їдять холодними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі